Om denne siden

Det viktigste først:

Oppdateringene på denne siden er først og fremst basert på info mottatt fra de forskjellige ølstedene (særlig de hyppige oppdateringene for variabelt utvalg) eller personlig besøk. Ingen er utelatt med vilje. Savner du noen eller er informasjonen utdatert? Tips oss, eller send oss ganske enkelt detaljer, enten det er kontaktinfo til baransvarlig, mobilbilde av kranrekka eller ølliste nedtegnet på en serviett. Bruk gjerne Kontakt oss-skjemaet, eller kommenter på relevant innlegg.

Så litt historie:

Ideen til denne siden oppsto fordi Lassel publiserer tilsvarende oversikter fra Oslos utesteder, og det etterhvert begynner å bli så mange bra steder å drikke øl i Trondheim at en oversikt over hva de forskjellige har på kran virker som en nyttig greie. Dessuten kommer vi til å publisere tips om hendelser på trønderske barer, krankupp, smakinger og andre ting det kan være ok å få vite om. Vi tipser jevnlig om slikt både på Drikkeligs ukentlige nyhetsoversikter og på Facebooksiden til Drikkelig, men siden hendelser i Trondheim først og fremst er interessante om man befinner seg i Trondheim, ikke om man f.eks. sitter på brygga i Kristiansand, tenkte vi det ville være fint med en adskilt side. Smaksnotater vil fortsatt finnes på Drikkelig.no hovedside, men vi har lagt til en emneknagg: På kran i Trondheim.

Etter noen uker med ukentlige innlegg med de barene som ville sende oppdatering fant jeg ut at den metoden ikke var optimal og med litt tweaking har jeg nå lagt om strukturen. Oppdateringer fra ølstedene vil publiseres forløpende, det samme vil innlegg om hendelser og andre ølrelaterte tips. Det siste innlegget for hvert utested vil du finne på oversiktssidene Variabelt utvalg, Faste kraner og Flaskeutvalg (de to sistnevnte er foreløpig svært tynt befolket, men det kommer). Skal du ut i Trondheim og lurer på hva som er tilgjengelig NÅ er det stedet å lete. Er du fastboende kan det kanskje være verdt å abonnere på de fortløpende oppdateringene, enten via rss, epost eller Facebook.