Når verden har gått av hengslene

…er det vel godt med en øl?

På kran er tilbake – satser jeg på – etter en “oops I broke something and I don’t have the energy to figure out what” her i høst en gang. Men nå har det seg jo sånn at de fleste av de stedene vi vanligvis prøver å holde oversikt over menyen til er stengt inntil videre, så hva er poenget med På kran da?

Jo, nå skal du høre her, bare fordi puben er stengt har du vel ikke sluttet å drikke øl? Og akkurat nå er situasjonen sånn at om du har et lokalbryggeri – eller to, eller sju – som du liker og gjerne hadde sett at overlevde denne krisa, så må du faktisk kjøpe ølet deres.

Så inntil videre kommer På kran til å forsøke å formidle hvilke bryggerier som har åpne utsalg, når de er åpne og, om mulig, hva de har å selge. Vi konsentrerer oss om Trondheim og omegn, men utvider nedslagsfeltet litt utover bygrensene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.