Bryggerifestivalen 2019

Bryggerifestivalens logo

Torsdag starter Bryggerifestivalen 2019, som i fjor er den offisielle menyen publisert på nettsidene. Som i fjor antar jeg det dukker opp overraskelser underveis, men jeg har i alle fall slengt det vi nå vet inn i et regneark som jeg oppdaterer etterhvert som ny informasjon dukker opp.

Værmeldingen ser utmerket ut, rundt 20 grader og sol/delvis sol. Mye bedre kan det egentlig ikke bli.

Mine rapporter fra tidligere festivaler (leser man seg bakover kan man se at en del har skjedd siden den første festivalen i 2013):

Om det er fordi torget ikke… akkurat er ferdig eller om de var såpass fornøyd med beliggenheten i fjor at det var ønskelig å gjenta det vet jeg ikke, men også i år er Bryggerifestivalen plassert i skolegården til Katta. Ut fra kartet ser det ut til at hele skolegården vil være i bruk i år.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.