Hva skjer i august 2017?

Innlegget oppdateres utover i måneden.

3.-5. august: Bryggerifestivalen avholdes på torget i forbindelse med matfestivalen. Deltagende bryggerier: Austmann, E.C. Dahls Bryggeri, Brouwerij de Molen, Oedipus, The Wild Beer Co, Bryggeriet Frøya, Fjord Bryggeri, Hogna Brygg, Klostergården, Monkey Brew, Randhav Bryggeri, Reins Kloster, Rodebakk Gårdsbryggeri, Røros Bryggeri og Mineralvannsfabrikk, Stjørdalsbryggeriet, Stokkøya Bryggeri, To Tårn, Trondheim Mikrobryggeri, 7 Fjell, Amundsen, Bådin og Qvart Ølkompani. Rapport fra 2015-festivalen. Tilknyttede hendelser:

12. august: Helaften på E. C. Dahls bryggeri.

16. august: Krankupp på ØX med Ølkymisten.

17.- 19. august: Det blir Øldorado på Pstereo i år også, E. C. Dahls, Monkey Brew og Klostergården stiller med øl. Lørdag 19. klokka 17.00 blir det også ølsmaking med Dahls (begrenset antall plasser).

25. august: Ølkurs og omvisning på E. C. Dahls.

26. august: Helaften på E. C. Dahls bryggeri.

26. august: Beermakers dinner med 7 Fjell på E. C. Dahls.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.