Innlegget blir oppdatert fortløpende.
3. november: Tap takeover på Daglighallen. Det sies ikke hvilket bryggeri (forglemmelse? Med vilje?), men eventbilde og “Van harte welkom!” tilsier at De Molen ikke er usannsynlig.
4. november: Selma kjører på med juleøl på alle kranene, lansering fredag, men ølet kan sikkert nytes framover mot jul også.
4. november: Bror får besøk av Graff for krankupp. En flight (3 x 0,2) pluss en burger for 250,-
5. november: Gulating Trondheim får (endelig) i gang growlerfylling, og starter med Austmann, Monkey Brew og Graff.
8. november: Bror får besøk av Amager Brygghus.
9. november: Redchurch Brewery kupper kranene på ØX.
12. november: Norbryggs årlige juleølkonkurranse på Tautra. Foredrag med Lars Marius Garshol og både mat og drikke venter. OBS: Billetter påkrevd.
12. november: Åpent bryggeri på Austmann, med gjesteopptreden fra Melt.
12. november: Troll presenterer årets julemat, i samarbeid med E. C. Dahls, Røros Bryggeri og Mineralvannfabrikk og Gaia Wine & Spirits.
15. november: E. C. Dahls Pub & kjøkken fortsetter med månedens bryggeri, i november er det Monkey Brew som er invitert. Den 15. kommer de for å fortelle om ølet sitt, men ølet skal også være tilgjengelig resten av måneden.
16. november: Ølkurs og omvisning på E. C. Dahls.
17. november: Førjulskveld på Taps. Bryggere fra Klostergården, Nøgne Ø, Monkey Brew, Cervisiam og Austmann kommer og det loves både brente mandler og stygge gensere (ikke omvendt).
30. november: Krankupp på ØX med Hopworks Urban Brewery (HUB) fra Portland.