Hva skjer? Uke 31 2016

IMG_20160802_214636

I dag åpner “nye” E. C. Dahls, med Bryggeriet Pub & Kjøkken, portene for publikum. Vi har vært på sniktitt. I kveld er det først en åpningsfest der billetter ble lagt ut hos Mellomveien og Bror. Fikk du ikke billett er det åpen for alle fra 21.00, og fra og med i morgen. Åpningstider framover er 16.00 til sent, tirsdag til lørdag. I følge Kristian skulle åpningstidene nå være å finne på hjemmesidene, men da har de gjemt dem godt. Finner du dem?

bryggerifestivalen

I dag starter også årets Bryggerifestival. Fra klokka 12 kan du smake deg gjennom et lass med øl fra trønderske håndverksbryggerier, og et og annet gjestebryggeri. Festivalen er åpen 12-24 i dag, fredag og lørdag, og program – blant annet en rekke kurs både om øl og ølbrygging – og oversikt over deltagende bryggerier finner du på hjemmesidene.

I dag (4. august) fra 16-17 kan du også stikke innom Gulating på Mathallen og snakke med Jørn fra Klostergården om det nylanserte ølet Stjørdahls. Gulating skriver:

Nå har Klostergården fra Tautra sluppet et nytt øl med stjørdalsmalt. Ølet heter Stjørdahls og har omlag 10 % stjørdalsmalt fra Alstadberg. Ølet er maltdrevet og smaker solmodent korn med et mildt og godt røykpreg.

På Gulating ble forøvrig også Nøgne Øs siste eksperiment lansert denne uka, Norsk Høst er laget utelukkende med norske råvarer. Hele partiet er kjøpt inn av Gulatingbutikkene, så her er det bare å sikre seg en flaske eller ti før det blir tomt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.