Ølsteder i Trondheim

Siden vi er så heldige å ha fått et så stort antall skikkelige ølsteder i Trondheim etterhvert at det er vanskelig for en stakkarst øltørst trønder å bestemme seg for hvor hen skal drikke sin “halvliter”, gjør jeg et forsøk på å kopiere Lassel i Oslo og få til en ukentlig oppdatering av hva som finnes på kran hvor. Så får vi håpe de som eier kranene er med på moroa, for selv om jeg gjerne skulle tatt meg en runde innom alle hver uke tror jeg lommeboka, levra og familien kom til å protestere, uvisst i hvilken rekkefølge. De jeg har spurt så langt:

Har jeg glemt noen? Tips meg! Fredag blir det klart hvem som hiver seg med fra start.

7 kommentarer til «Ølsteder i Trondheim»

  1. Vårt nye øltårn på bær&bar skriker etter å få være med så gjerne send oss en mail også. Ellers kommer vi ikke til å få fred… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.